ZárZorro - zárcsere blog

ZárZorro - zárcsere blog

A zárbetét fajtái

2017. december 01. - bergluft szakal zsolt

Normál zárbetét – ide sorolnánk az Elzett 751/757 sorozatot, ami egy sima fogazott kulcsos réz zárbetét, ebből évente még mindig több tízezer darab kerül eladásra.

Mindenképpen a Titan K1-es típust is ide sorolnánk, habár ennek már van fúrásvédelme, tehát biztonságosabb. Az a közös ezekben, hogy nagy mennyiséget értékesítünk, és ezekhez lehet a legolcsóbban kulcsot másoltatni.
Ahol sok kulcsra van szükség ott gyakran ez is szempont.

Fúrás védett zárbetét – ez nem jelenti azt, hogy a zárbetétet nem lehet semmilyen drága maró, fúró szerszámmal roncsolni, csak annyit jelent, hogy a zárgyártó gondoskodott valamilyen erősítésről, amivel a fúrásos roncsolást meg lehet nehezíteni.

A zárbetéteket sokféleképpen lehet kategorizálni, igyekszünk minden szempontot figyelembe venni, és minden általunk szerzett információt és tapasztalatot megosztani olvasóinkkal.

Ha további információra lenne szüksége, keresse fel weboldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://zarzorro.blog.hu/api/trackback/id/tr7613409863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása