ZárZorro - zárcsere blog

ZárZorro - zárcsere blog

Kulcs klónozás, ajtónyitás telefonnal

2017. július 10. - bergluft szakal zsolt

2017-et írunk, egyelőre a zárak hibernált állapotban alusszák mély álmukat a fa-, fém- és műanyag ajtókban.

 

De míg mi a mindennapok harcát küzdjük az egyszerűbb zárakkal, ám már látjuk a jövőt, fel vagyunk rá készülve.

 

Ez egy olyan új dimenzió, amikor nem lesz szükség lakáskulcsra, hatalmas kulcscsomókra, akadozó, kattogó zárakra. A mechanikus zárakat felváltják az elektronikus, okostelefonokkal összeapplikált, szerkezetek. Ez egyáltalán nincs messze. Üzletünkben már értékestjük.

 

lock.jpg

 

Ez egy kipróbált technológia, csak sajnos egyelőre az ára még az úrbéli magasságotokat súrolja.

 

Emlékezzünk vissza a 80-es évekre, már annak is örültünk, ha fekete-fehér TV-nk volt és egy pár évvel később bekötötték a vonalas telefonokat. Most meg tulajdonképpen arról beszélünk, hogy egy 10 dekás, számítógépnél többet tudó, telefonnak nevezett kütyü a megoldás mindenre. Nem elég, hogy TV-zni tudunk rajta, telefonálni, e-maileket küldeni, fényképezni, de most már az ajtózárjainknak a nyitókulcsa is a telefon!

 

Sokan elzárkóznak, és nem hiszik ezt el, pedig nyugodtan elhihetik, ez a valóság! A repülő autókban mi sem hiszünk, és talán a mi generációnk meg sem éri ezt, de ha befárad az üzletünkbe, akkor megmutatjuk Önnek személyesen, hogy az elektronikus zár hogyan nyílik kulcs nélkül.

 

Egy elektronikus szerkezet kerül a zárba, így feleslegessé válik a kulcs. Tehát az eredeti ötletből továbbfejlesztve, minden gombnyomásra történik.

 

Manapság a modernebb zárak kulcsainak duplikációja már klónozással történik. Itt nem hagyományos kulcsmásolásról beszélünk, hanem egy automata, UFO-szerű gép önállóan duplikálja a kulcsokat, nekünk, személyzetnek pedig csak a megfelelő kódokat kell beütni.

 

Ez nem a jövő, ez a jelen! Megnyílik előttünk a világ! Éljük ma a jövőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://zarzorro.blog.hu/api/trackback/id/tr1312648767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása